VEILIGHEIDSKEURINGEN

Meer informatie over de veiligheidskeuringen die wij uitvoeren.

Wij zijn allen keurmeesters in verschillende disciplines en beschikken over (VOL)-VCA. Onze organisatie is REOB erkend door het CIBV wat staat voor de hoogste certificering in het onderhouden van kleine blusmiddelen zoals brandblussers, slanghaspels en bluswagens.

Uniek maakt ons dat al deze keuringen uitgevoerd worden door dezelfde medewerkers, onder één dak met één aanspreekpunt voor al door de overheid en verzekeraars gestelde eisen met betrekking tot de veiligheid binnen u bedrijf. Kostentechnisch zijn we door deze constructie zeer concurrerend ten aanzien van andere aanbieders op de markt.

De “veiligheidskeuringen” kunnen wij 7 dagen per week, 24 uur per dag en volledig gecertificeerd voor u uitvoeren.

  • Blusmiddelen (NEN2559 – NEN 2659 – NEN671-3)
  • Elektrische bedrijfsmiddelen (NEN3140)
  • Ladders, trappen en rolsteigers (NEN2484)
  • Noodverlichting (NEN-EN50172)
  • Verbandtrommels / ADR koffers

VERBANDTROMMELS - ADR

Verbandtrommels zijn in elk bedrijf noodzakelijk. Echter zijn ze vaak incompleet en de inhoud heeft een beperkte houdbaarheidsdatum, kortom ook dit dient gecontroleerd te worden.

NOODVERLICHTING

Overal ziet u ze hangen, de bekende groene of witte noodverlichtingsarmaturen. In deze armaturen bevinden zich diverse onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn.

LADDERS, TRAPPEN, ROLSTEIGERS

Mensen die dagelijks op een ladder, trap of steiger staan zijn zich vaak bewust van de gevaren die dit met zich meebrengt, maar bent u zich hiervan ook bewust? Dit klimmaterieel valt ook onder een jaarlijks keuring volgens de NEN2484.

ELEKTRISCHE BEDRIJFSMIDDELEN

De NEN3140, “Bedrijfsvoering van elektrische installaties – Laagspanning”, is de Nederlandse norm (NEN) voor veilige bedrijfsvoering van werkzaamheden nabij, aan of met elektrische objecten in het laagspanningsgebied.

BLUSMIDDELEN

De keuring van blusmiddelen voeren wij uit volgens de REOB (Regeling Erkenning Onderhoud Blusmiddelen) en is mogelijk bij u op locatie of bij ons in de volledig ingerichte werkplaats.

ALARMINSTRUCTIEKAART

Een alarminstructiekaart is een eenvoudige manier om uw medewerkers of eventuele bezoekers te wijzen op de procedure in geval van een calamiteit.