BLUSMIDDELEN

Meer informatie over de keuringen van blusmiddelen die wij uitvoeren.

De keuring van blusmiddelen voeren wij uit volgens de REOB (Regeling Erkenning Onderhoud Blusmiddelen) en is mogelijk bij u op locatie of bij ons in de volledig ingerichte werkplaats. Ons bedrijf werkt steekproefsgewijs en is jaarlijks geauditeerd om deze unieke REOB certificering te behouden. Door deze certificering bent u er zeker van dat uw bedrijf voldoet aan de eisen die door de verzekeraar zijn gesteld, maar ook die van de Nederlandse Arbo wetgeving, Brandweer of eventuele andere eisende partijen.

Op verzoek kunnen wij ook uw locatie ‘projecteren’ volgens de NEN4001. Dit is de norm die voorschrijft waar, welk type en hoeveel brandblussers er noodzakelijk zijn. Voor het keuren van blusmiddelen gelden de volgende normeringen NEN2559 – NEN2659 – NEN671-3, onze monteurs worden jaarlijks bijgeschoold en zijn dus ten allen tijden op de hoogte van wijzigingen in deze normen.

Indien het nodig is om uw blusmiddelen te repareren, vervangen of te reviseren dan verzorgen wij dit uiteraard ook. In onze werkplaats zijn alle soorten blusmiddelen en onderdelen op voorraad zodat wij u altijd snel van dienst kunnen zijn.

Na afloop van elk controlemoment ontvangt u altijd een overzichtelijke inventarisatielijst waarop al uw brandblussers en de leeftijden zijn vermeld. Zo heeft u altijd zicht op de momenten waarop eventueel uitgebreid onderhoud of revisies noodzakelijk is en komt u niet onverwachts voor hoge kosten te staan!