VERBANDTROMMELS EN ADR KOFFERS

Meer informatie over de keuringen van verbandtrommels en ADR koffers die wij uitvoeren.

Verbandtrommels zijn in elk bedrijf noodzakelijk. Echter zijn ze vaak incompleet en de inhoud heeft een beperkte houdbaarheidsdatum, kortom ook dit dient gecontroleerd te worden. Op het moment dat u het nodig heeft wilt u er toch gebruik van kunnen maken?

Alle door ons geleverde of geïnspecteerde trommels worden voorzien van een verzegeling en een keuringssticker. Is de verzegeling niet verbroken en geeft de looplijst aan dat alles nog binnen de houdbaarheidstermijn valt dan is alleen de controle voldoende.

Is de verzegeling verbroken dan controleren wij door middel van de checklist in de huidige koffer de inhoud van de verbandtrommel, is de vulling incompleet dan leveren wij in overleg een nieuwe. Onze voorkeur heeft de grote(re) verbandtrommels (type A of B) echter niet en daardom hebben wij de flexibox ontwikkeld. Zie meer hierover onder de kop downloads.

ADR koffers zijn verplicht bij transportbedrijven waar met ‘gevaarlijke’ stoffen gewerkt wordt. Ook deze koffers zullen jaarlijks gecontroleerd moeten worden. Om logistieke bedrijven volledig te kunnen voorzien in de periodieke keuringen verzorgen wij deze controles dus ook. Levering van zowel complete ADR koffers als aanvulling ervan verzorgen wij uiteraard ook voor u.