Tijden veranderen en daarmee ook de wensen en idealen van een website. De huidige website was daardoor dan ook toe om in een nieuw jasje gestoken te worden. Het nieuwe design kenmerkt zich door strakke en eenvoudige elementen en laat dat nou ook net zijn waar naar gestreefd wordt voor de klanten binnen H. Berkulo Safety. Wij voeren snel en gemakkelijk de veiligheidskeringen uit en maken het daarvoor voor u als klant eenvoudig.

Net als de oude website, zal de nieuwe versie voornamelijk bedoeld zijn om te informeren. U vindt hier informatie over de soorten keuringen die wij uitvoeren en ook de informatie over de manier waarop dit gebeurt. U kunt hierbij denken aan het keuren van blusmiddelen, noodverlichting, elektrische bedrijfsmiddelen enz.

Neem gerust een kijkje op de compleet vernieuwde website. Mocht u in contact willen komen met H. Berkulo Safety, dan kan dat via onze contactpagina.