Met de invoering van de Arbowet zijn ook de verplichtingen t.a.v. de “Verbanddoos A” en de “Verbanddoos B” komen te vervallen. Om tegemoet te komen aan de vraag vanuit het bedrijfsleven naar de inhoud en samenstelling van een goede, op de werksituatie toegesneden “Basis Bedrijfsverbanddoos” heeft het Oranje Kruis een nieuwe richtlijn uitgebracht die voldoet aan het gestelde in de huidige Arbowetgeving. Onze Flexibox BHV koffers zijn gevuld op basis van deze richtlijnen.

Het Oranje Kruis stelt zich op het standpunt dat verbanddozen moeten zijn samengesteld op basis van kwaliteit, doeltreffendheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Hoewel er in elk bedrijf altijd één of meer opgeleide bedrijfshulpverlener(s) aanwezig moeten zijn, moeten ook mensen die geen specifieke kennis van eerste hulp hebben de verbanddoos kunnen gebruiken voor het verzorgen van kleine verwondingen. Onze verbanddozen zijn daarvoor zeer geschikt door het gebruiksvriendelijke overzichtelijke systeem. Onze Flexibox is gevuld met kwaliteitsartikelen.

De Flexibox is samengesteld volgens de nieuwe richtlijnen van het Oranje Kruis 2011. De inhoud voldoet aan de hoogste normen qua inhoud, kwaliteit, doelmatigheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. De verbandtrommel wordt geleverd met wandhouder, zodat deze op elke gewenste plaats kan worden opgehangen.

De tarieven zijn in verhouding met andere aanbieders ook zeer toegankelijk. De kosten voor een flexibox bedraagt slechts €35,00. Wij kunnen de flexibox ook jaarlijks voor u controleren. Mits de verzegeling niet verbroken is bedragen de kosten €0,00! Indien de verzegeling wel verbroken is plaatsen wij een nieuwe vulling ter waarde van €25,00.Afmeting verbandtrommel: 25 x 18 x 18 cm

De ‘oude’ inhoud is eigendom van u en blijft ook bij u in het bedrijf achter.